סמינרים

מטרת העבודה הסמינריונית היא לאפשר לתלמיד להביא לידי ביטוי את הידע שצבר במהלך לימודיו בביה"ס לכלכלה. המנחה ילווה את כתיבת העבודה בייעוץ ובהדרכה בכל שלביה.

קיימות שתי מסגרות לכתיבת עבודה סמינריונית: סמינריון רגיל וסמינריון מורחב. בסמינר המורחב היקף העבודה והרמה יהיו מעל הנדרש בסמינריון הרגיל.

הסמינריון יתקיים במתכונת של פגישה ראשונה לכל התלמידים. יתר המפגשים יתקיימו בשעות הקבלה של המרצה או בתיאום עמו. ניתן להירשם לסמינריון המתקיים בשעות החופפות לשעות של קורס אחר.

דרישה מוקדמת להשתתפות בסמינר רגיל או מורחב הוא ציון עובר בכל קורסי החובה. חובה לעמוד בדרישה המוקדמת לפני הרישום לסמינר. גם אם עומד לרשות התלמיד מועד ב'.

משקל הסמינריון הרגיל בחישוב השעות לתואר וחישוב ציון הגמר הוא 2 ש"ס.

משקל הסמינריון המורחב בחישוב השעות לתואר וחישוב ציון הגמר הוא 4 ש"ס.

סמינר מורחב מקנה פטור מ-2 ש"ס בחירה מקבוצה א'. חובה לעמוד במכסת שעות הבחירה.

הנחיות להגשת עבודה סמינריונית

העבודה היא אישית - אין להגיש עבודות משותפות.

אישור נושא העבודה ייעשה לא יאוחר מחודש לאחר תחילת הסמסטר. הנחיית העבודה תיעשה במהלך הסמסטר בלבד.

אין אפשרות לערער על ציון עבודה סמינריונית. ניתן לשפר את העבודה בהסכמת המורה, ובלבד שייעשה במסגרת לוח הזמנים ובטרם דווח הציון למזכירות. מומלץ להגיש למנחה הסמינריון טיוטה בשלב מוקדם, כדי לקבל הערות ולשפר את רמת העבודה.

תלמיד חייב בסמינריון אחד בלבד, סמינריון מורחב או סמינריון רגיל. לא ניתן להירשם לשני סמינריונים.

מועד הגשת עבודה סמינריונית ייקבע ע"י ביה"ס, מועד אחרון להגשה בשנה"ל תשע"ג:

סמסטר א':   3.4.2013
סמסטר ב':   18.8.2013
את העבודה יש להגיש מודפסת למזכירות ביה"ס לכלכלה. המזכירות תעביר את העבודה למנחה.

חשוב לשמור עותק של עבודה סמינריונית עד לפרסום הציון.

ארכה להגשת עבודה בגין שירות מילואים תינתן  בהתאם לתקנות האוניברסיטה הנוגעות לשירות מילואים.

ציוני סמינר יתקבלו לא יאוחר משלושה חודשים ממועד ההגשה.

סמינרים