תנאי קבלה למסלולי ההתמחות

מסלול לימודי המשך  במדיניות ציבורית
בתחומי התמחות נבחרים (1063)

רישום וקבלה

למסלולי ההתמחות יתקבלו תלמידים בעלי תואר שני במדיניות ציבורית בציון גמר 75 לפחות, וכן תלמידים אשר יסיימו את לימודי השנה הראשונה בחוג למדיניות ציבורית ויעמדו בתנאי המעבר לשנה ב' (ציון 75 ).

משך הלימודים

לבעלי תואר - שנתיים לכל היותר.
לתלמידים פעילים בחוג למדיניות ציבורית שיבחרו להתחיל את ההתמחות כבר בסמסטר השלישי יינתנו שלוש שנים לסיים את לימודי ההתמחות.

היקף שעות לימוד

כדי לקבל תעודה על התלמיד ללמוד 18 ש"ס.
לתלמידים פעילים:
במסלול עם עבודת גמר: ילמדו 33 ש"ס לתואר + 18 ש"ס להתמחות.
במסלול ללא עבודת גמר: ילמדו 39 ש"ס לתואר + 18 ש"ס להתמחות.

קבלת התעודה

למסיימים תוענק תעודה  בלימודי המשך במדיניות ציבורית עם ציון תחום ההתמחות.
קבלת התעודה מותנית בזכאות לתואר שני וכן סיום בהצלחה של כל דרישות הקורסים בתחום  ההתמחות.

מוצעים שלושה מסלולי התמחות:

א.      לימודי המשך במדיניות סביבתית - ראש תחום:  ד"ר דורית קרת, החוג למדיניות ציבורית.
ב.      לימודי המשך במינהל ומדיניות במגזר הציבורי - ראש תחום: פרופ' גילה מנחם, החוג למדיניות
         ציבורית.
ג.      לימודי המשך במדיניות כלכלית ומשפטית - ראש תחום: פרופ' ערן ישיב, החוג למדיניות ציבורית.

לימודי ההתמחות מבוססים על שיעורי בחירה הקיימים בחוג למדיניות ציבורית, ושילוב שיעורים הניתנים בחוגים אחרים באוניברסיטה.
תכנית הלימודים בהיקף של 18 ש"ס תיקבע ע"י ראש תחום ההתמחות.