אישורי לימודים

אישורים [1]/[2]
בקשות לכל האישורים המפורטים בהמשך יש להגיש דרך אתר האינטרנט
ב"
מידע אישי לתלמיד". את הבקשות לאישורים יש להשיג שבועיים לפני המועד המבוקש.

1.1

רשומת לימודים רשמית (עברית/אנגלית) -
מידע מלא על מהלך לימודיו של התלמיד לקראת התואר, כולל פירוט קורסים וציונים. ברשומה נרשם הציון האחרון בכל רישום לקורס (גם אם הוא "נכשל").
לא ניתן אישור על חלק מהקורסים שלמד התלמיד.
אנו ממליצים לבדוק את הנתונים אחת לסמסטר במידע אישי או בתחנות האונידע
[1].

1.2

רשומת לימודים סופית (עברית/אנגלית) -
ברשומת הלימודים הסופית, לאחר הזנת זכאות לתואר, יוצגו רק הקורסים אשר שוקללו לתואר והציון הסופי בכל קורס. הקורסים העודפים יופיעו בסוף הרשומה בנפרד תחת מסגרת קורסים עודפים (997).
רשומת לימודים סופית הכוללת ממוצעים (לכל סמסטר ולכל שנה), תונפק במתכונת המפורטת בסעיף 1.1.

1.3

אישור על מצב לימודים -
פירוט יתרת חובות התלמיד לתואר. אישור זה ניתן רק לתלמידים הנמצאים בשלב מתקדם של לימודיהם.

1.4

אישור על סיום לימודים בחוג אחד -
ניתן לתלמיד באופן לימוד דו-חוגי שסיים כל חובותיו באחד מחוגי לימודיו בלבד.

אישור זכאות לתואר (עברית/אנגלית) -
תלמיד אשר סיים את כל חובותיו לתואר זכאי לקבל אישור זכאות לתואר. על התלמיד להגיש את הבקשה לאישור לא יאוחר מתום שנה ממועד סיום החובה האחרונה. פרטים נוספים ראה סעיף זכאות לתואר בפרק "
תקנון".
לכל תלמיד ניתנים 3 עותקים ראשונים של אישור הזכאות ורשומת לימודים בעברית ללא תשלום.

[1]     בתחנות "אונידע" המוצבות בבנייני האוניברסיטה ניתן לקבל באמצעות כרטיס התלמיד הממוחשב

אישורים שונים. כן ניתן לקבל מידע  אישי בנושאים שונים באתר האינטרנט של האוניברסיטה: www.tau.ac.il
         פרטים - במבוא הכלל אוניברסיטאי.
[2]
    האישורים טעונים תשלום לפי תעריף הנקבע ע"י האוניברסיטה. תלמיד שלא הסדיר שכר לימוד אינו זכאי
        לקבל אישור.