הפסקת לימודים ע"י הפקולטה עקב אי עמידה בדרישות אקדמיות

1.   תלמיד שלא הגיע לרמת "פטור" באנגלית תוך שנה מתחילת לימודיו (עולים חדשים  מארצות שאינן דוברות
      אנגלית - תוך שנתיים) אינו זכאי להמשיך לימודיו[1].
2.   תלמיד בעל תעודת בגרות מחו"ל שלא הגיע לרמת "פטור" בעברית עד תום השנה הראשונה ללימודיו
      אינו זכאי להמשיך לימודיו.
3.   תלמיד שלא סיים לימודיו לקראת תואר בפרק הזמן הנדרש
      (3 שנים לקראת תואר ב.א., 2  שנים לקראת תואר מ.א) אינו זכאי להמשיך לימודיו.
4.  תלמיד שמיצה את הזכות להיבחן ארבע פעמים, וציונו הסופי בקורס חובה הוא נכשל, אינו זכאי להמשיך לימודיו בחוג.
5.  תלמיד שלא עמד בכל תנאי המעבר לשנה ב'  (כמוגדר ע"י חוג לימודיו)  תוך שנה מתחילת לימודיו בחוג
      (כולל פרקי זמן של הפסקת לימודים), אינו זכאי להמשיך לימודיו.
6.   תלמיד באופן לימוד חד-חוגי אשר לימודיו בחוג הופסקו, חדל להיות תלמיד באוניברסיטה ואינו רשאי להמשיך
      ללמוד בשום יחידת לימוד (כגון חטיבה או לימודי העשרה), אלא אם כן התקבל לחוג אחר.
7.   תלמיד אשר לימודיו באחד מחוגי הפקולטה הופסקו לצמיתות, לא יהיה זכאי לחדש לימודים או להתקבל
      מחדש לאותו חוג. אם יהיה מעוניין להתקבל לחוג אחר בפקולטה, יהיה חייב לעבור הליכי קבלה כמועמד חדש לאוניברסיטה.
8.   תלמיד שלימודיו הופסקו רשאי לגשת לבחינות בקורסים בהם עומד לרשותו מועד בחינה ובהם יש לו זכאות להיבחן.

[1]    פרטים בסעיף "חובות כלליות" בפרק "לימודי תואר ראשון".