ציונים

1.

פרסום ציונים
ציוני הבחינות מתפרסמים באינטרנט ב"מידע אישי לתלמיד" או במענה הקולי
(טל. 6428555). על התלמיד מוטלת האחריות לבדוק את ציוניו סמוך למועד פרסומם. מחברות הבחינה נשמרות רק למשך סמסטר ומושמדות בתום הסמסטר העוקב למועד הבחינה.

2.

שיפור ציון

א.

תלמיד המבקש לשפר ציון חיובי יוכל לעשות זאת במסגרת המועדים העומדים לרשותו והציון האחרון הוא הציון הסופי. רישום למועד ב' לשם שיפור ציון נעשה דרך האינטרנט ב"מידע אישי לתלמיד". תלמיד המבקש לשפר ציון לאחר שעברו כל המועדים שעמדו לרשותו - חייב להירשם שנית לקורס ולמלא את כל החובות בו. במקרה זה יופיעו ברשומת לימודיו של התלמיד שני הרישומים לקורס, גם אם לא ניגש שנית לבחינה. (ראה תקנון החוג).

ב.

לא ניתן לשפר ציון בחינה ע"י הגשת עבודה.

ג.

לא ניתן לשפר ציון לאחר קבלת אישור זכאות לתואר.

3.

ציון סופי בקורס

נבחן התלמיד יותר מפעם אחת בקורס, הציון האחרון הוא ציונו הסופי בקורס.
לא נבחן התלמיד באף אחד מהמועדים העומדים לזכותו ידווח ציון 250 (לא השלים חובות הקורס) כציון סופי.

4.

סריקת מחברת בחינה

ניתן לעיין בסריקה של מחברת הבחינה למעט בחינות חסויות[1] באמצעות אתר האינטרנט "מידע אישי לתלמיד". שירות זה כרוך בתשלום. החיוב ייעשה דרך מדור שכ"ל.
על מנת שאיכות הסריקה תהיה טובה, יש לכתוב את הבחינה בעט שחור או כחול. כמו כן אין לכתוב בשוליים המסומנים של מחברת הבחינה.

5.

ערעורים

משך הזמן המרבי להגשת ערעור על ציון סופי בקורס לא יעלה על שבועיים מיום פרסום הציון (פרטים ראה תקנון החוג).
הערעור יוגש בכתב למזכירות המתאימה.
תלמיד, אשר הגיש ערעור ומעוניין להבטיח לעצמו את האפשרות ללמוד שנית את הקורס בסמסטר העוקב, חייב להירשם לקורס בזמן הרישום הרגיל. אם יתקבל הערעור יבטל התלמיד מיד את הרישום לקורס.

6.

רשימת סימולי ציונים

עבר

השתתף ומילא חובותיו

נכשל

לא מילא חובותיו (מינהלית)

לא נבחן

לא השלים חובות קורס

לא זכאי להיבחן

נבחן, הציון טרם נקבע

הגיש עבודה, הציון טרם נקבע

חייב עבודה

[1]       בבחינות חסויות יינתן הסבר על הבחינה בהתאם לנהלי החוג.