תקנות החוג

1.

מתכונת הלימודים לתואר ראשון היא תכנית מלאה בת שלוש שנים (שישה סמסטרים). תלמידים יורשו להאריך את משך לימודיהם לתואר בשנה נוספת באישור יועץ החוג. במקרים חריגים ניתן יהיה לקבל, לכל היותר, ארכה לשנה אחת נוספת כפוף לאישור ועדת ההוראה.

2.

מוצעים שני מועדי בחינה: מועד א' ומועד ב'. החוג ממליץ לכל התלמידים לגשת למועד א' ובמיוחד באותם קורסים המהווים תנאי מוקדם לקורסי המשך. רשאים לגשת למועד ב' מי שלא ניגש/ה למועד א', מי שנכשל/ה במועד א', או מי שרוצה לשפר ציון חיובי של מועד א'. בכל מקרה הציון האחרון הוא הציון הקובע.

3.

תלמידים רשאים לערער על ציון תוך שבועיים מיום פרסום הציונים.

4.

תלמידים רשאים לחזור על קורס לצורך שיפור ציון חיובי אולם יהיו חייבים לעמוד בכל המטלות והדרישות של הקורס כפי שיהיו בתוקף בעת לימוד הקורס החוזר. עפ"י כללי האוניברסיטה, הציון האחרון הוא הקובע. עם זאת, תלמידים אינם רשאים ללמוד קורס כלשהו יותר מפעמיים.

5.

על כל התלמידים להגיש עבודה סמינריונית עצמאית. לא ניתן בשום מקרה להגיש עבודה משותפת עם תלמיד/ים נוספים.
א.  המועד האחרון להגשת עבודה סמינריונית סמסטריאלית הוא:  יום א' 19.5.2013 (י' בסיון תשע"ג)
ב.   המועד האחרון להגשת עבודה סמינריונית מחקרית הוא: יום ב' 16.9.2013 (י"ב בתשרי תשע"ד)
את העבודה הסמינריונית השנתית יש למסור במזכירות החוג.

6.

תלמידי החוג אשר קיבלו פטור מקורסי חובה על סמך קורסים חופפים בהיקף של עד 4 ש"ס, אינם חייבים בהשלמת שעות בחוג לתקשורת. תלמידים אשר קיבלו פטור בהיקף העולה על 4 ש"ס חייבים בהשלמת שעות בקורסי בחירה בחוג (בהתאם לאמור בהערות לתכנית הלימודים). במקרה זה על התלמידים ללמוד בחוג 57 ש"ס לפחות.

הערות לתכנית הלימודים

הפטור ניתן על בסיס הקורסים מבוא לסטטיסטיקה לגיאוגרפים ותרגיל ב-spss

חינוך

5

הפטור ניתן על בסיס לימוד הקורסים מתודולוגיה מחקרית א'+ב', ניתוח נתונים כמותיים.

ניהול

מבוא לסטטיסטיקה

ולניתוח נתונים

5

הפטור ניתן על בסיס לימוד קורסים מבוא לסטטיסטיקה וסטטיסטיקה לניהול בפקולטה לניהול

שיטות מחקר א'

4

חשבונאות

מבוא לסטטיסטיקה

ולניתוח נתונים

חוג לימודים בפקולטה למדעים מדויקים

5

הפטור ניתן על בסיס לימוד הקורסים מבוא לסטטיסטיקה ומבוא להסתברות או הקורס הסתברות וסטטיסטיקה לדו חוגי בפקולטה מדעים מדויקים

תלמידים שילמדו סטטיסטיקה, בחוגי לימוד אחרים, יפנו לתמי יערי במזכירות הפקולטה (חדר 311 בניין נפתלי) לבירור קבלת פטור מהקורס.

.