תכנית משולבת לבוגר במשפטים ובמדעי המדינה

תכנית לימודים משולבת בוגר במשפטים (LL.B) וקבלת תעודה על
השלמת לימודי חוג נוסף במדע המדינה

שילוב זה יהיה פתוח לקבוצה מצומצמת של תלמידים בעלי נתונים גבוהים, אשר יתקבלו לפקולטה למשפטים ואשר יהיו מעוניינים לרכוש גם השכלה במדע המדינה. הבוגרים יוכלו להמשיך בלימודים גבוהים בכל אחת משתי הדיסציפלינות בנפרד. הרחבת הלימודים בתחום מדע המדינה משלימה את ההשכלה המשפטית, מקנה כלים אנליטיים להבנה פוליטית של מוסדות ציבור ומאפשרת התמודדות טובה יותר בשדה המעשה. השילוב יתרום במיוחד לאלה המייעדים עצמם למשרות בכירות במינהל הציבורי, בחברות ממשלתיות, ובפעילות פוליטית ברמה הלאומית והמקומית, וכן לאלה המייעדים עצמם לקריירה אקדמית.
תלמידי התכנית ילמדו (באופן הלימוד הדו-חוגי) בחוג למדע המדינה בנוסף ללימודיהם הרגילים (בהיקף מלא) בפקולטה למשפטים.
עם תום לימודיהם בפקולטה למשפטים ובחוג למדע המדינה יהיו בוגרי התכנית זכאים לתואר "בוגר במשפטים"
(LL.B.) ולתעודה  על השלמת לימודי חוג נוסף במדע המדינה (כחוג אחד מתכנית דו-חוגית לתואר ראשון במדע המדינה) כחוג לאחר תואר. קבלת התעודה על לימודי מדע המדינה מותנית בקבלת התואר "בוגר במשפטים".