תקנות תואר שני

סמינרים
במסגרת זו תוגשנה עבודות סמינריוניות בתיאום עם המרצה.
לסמינרים שיינתנו בסמסטר א' מועד ההגשה: יום א' 19.5.2013 (י' בסיון תשע"ג).
לסמינרים שיינתנו בסמסטר ב' ולסמינרים שנתיים מועד ההגשה:  יום ב' 16.9.2013 (י"ב בתשרי תשע"ד).
ועדת הוראה רשאית, בכפוף להצגת סיבה מספקת, לאשר אורכה של חודש נוסף.
תלמידים שלא יגישו את העבודה במועד יקבלו בקורס ציון "נכשל".
בסמינרים בהם יבחרו התלמידים לא לכתוב עבודה סמינריונית יחויבו התלמידים ברפרט/עבודה (יוגשו עד 5 שבועות מתום הסמסטר) או בבחינה בהתאם להחלטת המרצה (מועד הבחינה יתפרסם בלוח בחינות בידיעון הפקולטה).
לתשומת לבכם: לתלמידים מוצעים מספר קורסי בחירה וסמינרים מחוגים אחרים באוניברסיטה, אולם כל הסמינרים המחייבים כתיבת עבודה סמינריונית חייבים להילקח מתוך החוג.

בחינות
בקורסי תואר שני יינתן מועד בחינה אחד בלבד. מועד נוסף יינתן בגין שירות מילואים או לידה. מועד מיוחד בגין סיבה אחרת יהיה כפוף לאישור היועץ וועדת הוראה ומותנה בהמצאת אישורים מתאימים.

לתשומת לבכם: תלמידי שני המסלולים חייבים להשלים את מכסת השעות כפי שהתפרסמה בידיעון בשנה בה החלו את לימודיהם בחוג.