תנאי קבלה

רשאים לפנות לוועדה הבין-תחומית של התכנית בבקשה להתקבל ל"מסלול הישיר במדעי המוח" תלמידים העומדים בתנאי הקבלה האוניברסיטאיים למסלול הישיר לדוקטורט, דהיינו, אשר עונים על אחד מהתנאים הבאים:

* תלמידים מצטיינים שקיבלו תואר "בוגר" בציון משוקלל של 90 לפחות.

* תלמידי תואר שני, שסיימו שנה ראשונה של לימודי התואר השני בהיקף של לפחות 20 ש"ס בציון ממוצע של 90, שקיבלו את התואר "בוגר" בציון משוקלל של 85 לפחות, שביצעו פרוייקט מחקרי ושהישגיהם בולטים במיוחד.

במקרים מיוחדים יתקבלו גם סטודנטים מצטיינים לאחר תואר שני.

הקבלה לתכנית לאחר וועדת קבלה עם הוועדה הבין-תחומית אשר תבחר מתוך המועמדים את המועמדים המתאימים ביותר.

אם הסטודנט יבקש לסיים את לימודיו במהלך המסלול הישיר לדוקטורט, יוכל הסטודנט לעבור מהמסלול הישיר לדוקטורט למסלול ללימודי מוסמך ולקבל תואר מוסמך בתנאי שסיים את החובות המאפשרות קבלת תואר מוסמך בחוגו.

מלגות:

סטודנטים בתכנית יקבלו מלגת קיום מוגדלת למשך תקופת הדוקטורט. המשך המלגה משנה לשנה יהיה מותנה בדוח התקדמות אשר יוצג ע"י התלמיד ומכתב המלצה מן המנחה.

הוועדה הבין-תחומית של המסלול תהיה ממונה על חלוקת המלגות.

קורסי השלמה:

סטודנטים מדיסציפלינות שונות המצטרפים לתוכנית יחויבו בקורסי השלמה בתאום עם הועדה הבין-תחומית למסלול.