חובות התכנית

במהלך השנה הראשונה חובה על התלמיד להשלים  את כל קורסי החובה ומספר קורסי בחירה בהיקף כולל של 20 ש"ס לפחות.

פטור מאחד או יותר מקורסים אלה יינתן על סמך לימודים קודמים. פטור בהיקף של מעל 4 ש"ס יחייב השלמת השעות מתוך קורסים מרשימת קורסי הבחירה או קורסים אחרים (בתאום עם הוועדה הבין-תחומית של המסלול).

במהלך השנה הראשונה צריכים הסטודנטים  לבחור מנחה לדוקטורט.

המעבר לשנה השנייה מותנה בקבלת ציון ממוצע של 90 לפחות ב 20 ש"ס, באישור הוועדה הבין-תחומית של המסלול ובעמידה בדרישות תוכנית הלימודים היחידתית במסלול ישיר לדוקטור (בוועדת הכשירות היחידתית יש צורך לקבל הערכה של טוב מאד ומעלה).

הגשת הצעת המחקר תעשה עד תום השנה השנייה ותיבדק ע"פ ההנחיות היחידתיות.

סטודנט שידרש להשלמות בפסיכולוגיה, ילמד עד 8 ש"ס מפסיכולוגיה במהלך השנתיים הראשונות (ולפחות 4 ש"ס במהלך השנה הראשונה), שמתוכן 4 ש"ס יכללו במנין 20 הש"ס שיש ללמוד במהלך השנה הראשונה.

מספר השעות הכולל של הקורסים בהם ישתתף התלמיד לתואר דוקטור יהיה בכל מקרה לא פחות מ 30 ש"ס ( 20 חובה, 10 בחירה).