פטור על סמך קורס חופף

תלמיד שלמד קורסים במוסד אקדמי מוכר יוכל לפנות לבירור קבלת פטור בתנאים הבאים:
ציון 85 לפחות
סילבוס מפורט של הקורס וגליון ציונים רשמי
המלצת מרצה הקורס
אישור יועץ הב"א
ההכרה בקורסים תקפה רק לאחר אישור מזכירות הסטודנטים בפקולטה למדעי החברה.
תלמידים באופן הלימוד הדו-חוגי בביה"ס למדעי הפסיכולוגיה, אשר קיבלו פטור על סמך קורסים חופפים בהיקף עד 20 ש"ס, אינם חייבים בהשלמת שעות  בפסיכולוגיה. תלמידים אשר קיבלו פטור בהיקף העולה על 20 ש"ס חייבים בהשלמת שעות בקורסי בחירה בביה"ס. תלמידים כאלו חייבים ללמוד בביה"ס מכסה של 40 ש"ס לפחות כולל את כל מכסת שיעורי החובה שלא הוכרו.

א.

תלמידי אופן הלימוד הדו-חוגי בכל הצירופים האפשריים הן בפקולטה למדעי החברה והן מחוצה לה, ילמדו את הקורסים סטטיסטיקה לפסיכולוגים א'+ב' במסגרת פסיכולוגיה.

ב.

תלמידי אופן הלימוד הדו-חוגי בפסיכולוגיה ובניהול ילמדו בפסיכולוגיה את  הקורסים: "סטטיסטיקה לפסיכולוגים", ו"ניתוח שונות ויישומי מחשב". התלמידים יהיו פטורים מהקורסים "סטטיסטיקה לניהול" ו"מבוא לסטטיסטיקה" בחוג לניהול.

ג.

תלמידים שסיימו את הקורס "יסודות הפסיכולוגיה החברתית" בחוג לסוציולוגיה פטורים מהקורסים "פסיכולוגיה חברתית: מהאישי לבינאישי" ו"פסיכולוגיה חברתית: מהבינאישי לקבוצתי".